Yritysvalmennuksen missiona on tuottaa ratkaisuja, joiden avulla ihmiset toimivat työyhteisössä vastuullisemmin ja viihtyvät työssään siten, että organisaation tuottavuus ja toimivuus paranee. Olemme panostaneet omassa valmennuksessa siihen, että saamme vuorovaikutustilanteet toimimaan myös käytännössä.

Pystymme havainnollistamaan ihmisten erilaiset käyttäytymismallit ja toimintamotiivit sekä auttamaan valmennuksen keinoin henkilöitä kehittymään ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidoissa.
Tuloksellisuuteen, vastuullisuuten ja käytännön läheisyyten perustuva valmennus on valmennustemme lähtökohta. Meille jokainen työtilaus on mittatilaustyö ja näin ollen puhumme aina yksilöllisestä, uniikista ratkaisusta.

Esa Parikka,
25 vuotta yrityselämän pyörteissä

 

Tehtäväni on auttaa Sinua ja organisaatiotasi olemaan erityisiä niin asiakkaille kuin henkilökunnallalle. Uskon että vain siten on mahdollisuus luoda todella jotain uutta ja menestyvää liiketoimintaa muuttuvassa ympäristössä.

Minulla on 25 -vuoden vankka kokemus yrityselämän muutosvalmentajana ja oman yrityksen johtamisesta. Olen sertifioitunut useisiin DiSC-valmennusperheen tuotteisiin, johtamis-, tiimi ja esimiestaitoihin sekä myynti-ja asiakaapalvelutaitoihin. Humanistisia aineiden opiskelun lisäksi olen kouluttautunut NLP -menetelmiin ja suorittanut Coaching-diplomin.

 Arvojeni mukaan tekeminen on palvelemista, vastuullisuutta, tuloksellisuutta ja käytännönläheisyyttä. Arvostan ja kunnioitan yksilöä ja hänen vahvuuksiaan, yhdessä tekemistä ja vastuullista johtajuutta.

Kokemusta on kertynyt useista organisaatioista ja tuhansista ihmisistä. Siksi tiedän, että yksi menestymisen kulmakivistä on kyky vuorovaikuttaa erilaisten ihmisten kanssa.

Kokemus on osoittanut, että vain omakohtainen motivoiva tekeminen, toimiva tiimikulttuuri ja kannustava esimies yrityksissä, tuovat tulosta ja synnyttävät työhyvinvointia.


Rikkaaksi tulee löytämällä sisäisen rikkautensa. Todellinen menestys on aina sisäistä menestystä.

- Tommy Hellsten

 

 Viimeisimmät referenssit voit lukea TÄSTÄ

DiSC Certified Trainer Blue

Yhteystiedot

Yritysvalmennus Esa Parikka

Esa Parikka
Yritysvalmentaja, coach
PUH +358 50 566 8478

Satulakatu 31 A 11
15830 LAHTI


www.yritysvalmennus.com

Soita 050 566 8478 tai lähetä sähköposti Ota yhteyttä