Mitkä asiat sinua stressaavat?

Nykyajan dynaaminen työelämä vaatii luovuutta, joustavuutta ja voimakasta sitoutumista. Työn, perheen ja henkilökohtaisten asioiden yhteensovittaminen onkin muodostunut hyvin haasteelliseksi. Tähän pystyvät parhaiten ne ihmiset, joilla on kykyä seurata ja hallita omaa stressitasoaan.

Voidaksemme hallita stressin negatiivisia vaikutuksia tulee elämän eri osa-alueita oppia tasapainottamaan.

Stressi ja Voimavarat – valmennus on uusi valmennuskokonaisuus, joka perustuu vankkaan tutkimuspohjaan ja on sovitettu suomen kieleen ja kulttuuriin. Valmennus keskittyy stressinhallintaan neljällä toisiinsa liittyvällä elämänalueella:
• Henkilökohtainen elämä
• Työ
• Parisuhde
• Perhe

Valmennuksessa käydään läpi eri osa-alueiden (Henkilökohtainen, työ, parisuhde ja perhe) vaikutusta toisiinsa ja ihmisen omia keinoja vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa. Osallistujien henkilökohtaisena kehittymistyökaluna käytetään Stressi ja Voimavarat – profiilia, joka antaa osallistujaa liittämään käsiteltävät asiat suoraan omaan elämäänsä. Profiilin avulla osallistujat voivat reflektoida omaa stressitasoaan, hallintavoimavarojaan ja tyytyväisyystasoaan sekä määritellä tärkeimmät kehitysalueet ja laatia itselleen oman suunnitelman hallintavoimavarojen lisäämiseksi.

Valmennus auttaa sinua löytämään ne yksilölliset tekijät jotka aiheuttavat sinulle liikaa stressiä. 

Opit mm:

- Löytämään yksilölliset stressinaiheuttajat
- Opit minimoimaan stressinaiheuttajat
- Opit hyödyntämään omia voimavarojasi paremin
- Opit kehittämään uusia toimintamalleja
- Opit kohtaamaan ihmisiä myös tunnetasolla
- Opit luomaan avoimuutta omaan toimintaympäristöösi

P.S Lue aivotutkijan kirjoitus Hesarista. "Stressihormonit voivat vaikuttaa suoraan aivojen rakenteeseen, sanoo palkittu aivotutkija ja professori Miia Kivipelto. Nyt töissä koetun stressin vaikutukset voivat ulottua jopa 20–30 vuoden päähän". Lue lisää

 Kun haluat kuulla lisää Stressi ja -voimavaravalmennuksesta -klikkaa TÄSTÄ  ja jätä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä.  
Voit varata myös
ilmaisen keskusteluajan viereisellä lomakkeella.

 

Varaa ilmainen keskusteluaika

Mitkä ovat haasteesi? Varaa ilmainen keskusteluaika netissä!
Nimi vaaditaan
Kirjoita yrityksesi nimi
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa

Soita 050 566 8478 tai lähetä sähköposti Ota yhteyttä