Mitä coaching on?


coachingCoaching on henkilökohtainen tai pienimuotoisen ryhmän valmennusprosessi, jossa valmentaja auttaa asiakasta ottamaan käyttöönsä omia voimavarojaan niin, että hän voi saavuttaa tavoitteensa.

Coaching on yksi tuloksellisimpia ja toimivimpia kehittämisen menetelmiä. Coachingin avulla voidaan tehokkaasti kehittää yksilöä, ryhmää tai tiimiä, ja parantaa heidän suorituskykyään ja toimintatapojaan. Coachingin positiiviset tulokset voidaan nähdä niin motivaation ja tyytyväisyyden, kuin suorituksen ja osaamisen alueilla. Coaching ja valmentava ote on tulevaisuuden tapa johtaa.

Coaching auttaa asiakasta selventämään ajatteluaan ja toimintaansa, saavuttamaan tavoitteitaan, sekä suunnittelemaan toimintastrategioita. Sen avulla saadaan aikaan toivottuja päätöksiä, itsetuntemusta ja syvempää kehitystä. Coaching tarjoaa uusia välineitä kasvaa omissa rooleissa, ja intoa oman tavoitteen saavuttamiseen.

Yritykset, joiden henkilöstö tekee yhteistyötä ammattitaitoisen coachin kanssa, saavuttavat huomattavia parannuksia niin yksilö- kuin yritystasollakin. Yhteistyö paranee merkittävästi, sitoutuminen ja työtyytyväisyys kasvavat ja erilaiset ristiriitatilanteet vähenevät. Yrityksen tuottavuus, laatu ja tulos kasvavat, asiakastyytyväisyys paranee ja organisaatioon sitoutuneisuus vahvistuu.

Jos haluat kokeilla coutsausta, niin ota reilusti yhteyttä viereisellä lomakkeella ja varaa ilmainen istunto!

"Aloimme Esan kanssa pitää määrä väliajoin yhteisiä istuntoja, joissa kävimme läpi vaikeuksiani ja tuntojani ja Esa neuvoi minulle muutamia tapoja joilla pääsin irti päivittäisistä asioista, jotka aiheuttivat ahdistuksen, joka johtivat unettomuuteen.
Nyt 60-vuotiaana olen kiitollinen Esa Parikalle näistä ohjeista ja kokoontumisista. Noudatan vieläkin hänen antamiaan ohjeita. Nukun erittäin hyvin, pitkiä yöunia, olen varsin tasapainoinen ja tunnen itseni mieleltäni terveemmäksi kuin 50- vuotiaana.

Esa Lahtinen. Opettaja, KTM,DI

 ------------------------------------

Ota minuun yhteyttä, haluan kuulla lisää...

GREENbutton 1

Varaa ilmainen keskusteluaika

Mitkä ovat haasteesi? Varaa ilmainen keskusteluaika netissä!
Nimi vaaditaan
Kirjoita yrityksesi nimi
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa

DiSC Certified Trainer Blue

Soita 050 566 8478 tai lähetä sähköposti Ota yhteyttä