Muutos on aina mahdollisuus!Depositphotos1 26863047 l 2015 2016 09 13 14 18 15 UTC

Ovatko organisaation tavat toimia muuttuneet ja kaipaat ratkaisua kuinka edetä? Onko sinulla ongelmia selvitä elämässä muutoksesta? 
Ei hätää...
Muutoksesta selviydyt yksinkertaisen 3 -vaiheisen muutosmallin avulla! Ne jotka näkevät muutoksen mahdollisuutena, menestyvät.
Kuten tiedät muutoksia tapahtuu koko ajan niin yksityisesti kuin yrityskohtaisesti. Ne voivat tulla meille ulkoapäin, tai ne voivat tapahtua omasta aloitteestamme. Olipa kummin päin tahansa, monilla meistä on vaikeuksia irrottautua tutusta ja turvallisesta ympäristöstä ja siirtyä muutoksen tuoman epävarmuuden kautta uuteen alkuun.

Muutos on aina henkilökohtainen asia - se vaatii kommunikaatiota. Kun muutos pyritään viemään läpi organisaatiotasolla ilman ihmisten henkilökohtaisen prosessin riittävää huomioimista, on seurauksena voimakas muutosvastarinta ja pahimmassa tapauksessa hyvänkin muutoksen vesittyminen. Jotta muutosprosessi onnistuisi, tulee jokaisen kulkea oma muutospolkunsa.

Henkilökohtainen muutospolku –ohjattu verkkovalmennus auttaa sinua hahmottamaan, jäsentämään ja toteuttamaan muutosprosessiin tarvittavat askeleet henkilökohtaisella tasolla. Näin voidaan turvallisin mielin kulkea vanhoista toimintamalleista uusiin. Kurssilla voit opiskella milloin sinulle sopii -oman aikataulusi mukaan, kuitenkin turvallisesti ammattivalmentajan tukemana.

Tämä prosessi on sisäinen matka, joka auttaa irtautumaan toisten sinulle määrittelemistä tavoista kohdata muutos. Näin voit kohdata matkan haasteet itse.
Polkusi muutoksen läpi on ainutlaatuinen, sillä se kulkee sinun lähtökohdistasi kohti henkilökohtaista määränpäätäsi. Voit hyödyntää tätä prosessia itsenäisesti tai ottaa siihen mukaan ihmisiä, joihin muutospolkusi vaikuttaa tai jotka ovat tietoisia muutoksista, joita koet.
Toisten tuen ja ohjauksen avulla selviydyt matkasta helpommin ja saavut varmemmin tavoitteesi.

Prosessin hyödyt

• Työntekijöille Henkilökohtainen Muutospolku tarjoaa nopeamman ja helpomman tavan siirtyä turhauttavasta muutosvastarinnasta tulokselliseen kehittämiseen

• Organisaatio hyötyy tästä nopeamman muutosprosessin, lisääntyneen kehittymishalukkuuden ja korkeamman tuottavuuden kautta. Tämä vähentää myös ristiriitoja ja vaihtuvuutta lisääntyneen ymmärryksen ja turvallisuudentunteen avulla.

Tämä ohjattu valmennuskurssi vie sinut turvallisesti ja  hallitusti uusiin haasteisiin. Tämän kurssin jälkeen ymmärrät muutosta paremmin ja huomaat että muutos on ystäväsi!

Hintatiedustelut ja tarkemmat yksityiskohdat numerosta 050 5668 478
tai voit tiedustella lisää kurssista kurssilomakkeella painamalla alla olevasta nappulasta. Yhteydenoton jälkeen olen sinuun yhteydessä.

buttonGREEN 2

 

   P.S. Tämän kurssin voi tilata myös normaalina valmenuksena. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta P. 050 566 8478

 

Soita 050 566 8478 tai lähetä sähköposti Ota yhteyttä