Kiirehyrrämme
" Oravanpyörässä on pakko juosta, koska pyörä pyörii. Juostava on vaikka henki menisi. Kun tarkastelet oravanpyörää, voit tehdä mielenkiintoisen havainnon: siinä ei ole moottoria. Pyörä pyörii siksi, että ihmiset juoksevat siinä. Se pysähtyisi heti, jos juokseminen lakkaisi. Yksi suurimmista harhoista on, että kiireelle ei voi mitään. Kiire ei kuitenkaan ole asia, joka meille tapahtuu, me luomme sen itse."
-Tommy Hellsten

Kuinka tiedostat toimintaasi?
Tavoitteellinen toiminta ja oikeiden asioiden tekeminen oikeaan aikaan ovat tehokkuuden perusta. Tekemistä on yllin kyllin, mutta osaatko keskittyä niihin tehtäviin, joiden avulla saat aikaa parhaan tuloksen? Omasta mielestämme voimme olla hyvinkin tehokkaita, mutta onko toimintamme linjassa muiden kanssa?

Tavoitteellisuus, priorisointi ja tehokas ajanhallinta ovat perusasioita yksilön ja organisaation suoritusten johtamisessa. Paineet löytää innovatiivisia keinoja saavuttaa tavoitteet, huomioida kilpailutilanne ja reagoida asiakkaidemme tarpeisiin ovat aina vain suuremmat. Päivittäisten haasteiden kohtaaminen vaatii selkeät ja yksilölliset toimintamallit, joiden kehittämiseen Henkilökohtainen tehokkuus® -profiili on luotu.

Henkilökohtainen Tehokkuus – valmennuksessa ihmiset oppivat analysoimaan toimiaan, suunnittelemaan asioita paremmin ja kehittämään tehokkaampia toimintatapoja.

personal 885545 1920

Ajankäyttöhallinta-valmennuksen tavoitteena on oman tuloksellisuuden, vahvuuksien ja kehityskohteiden tunnistaminen Henkilökohtainen tehokkuus-profiilin avulla.

Valmennuksen aikana opitaan analysoimaan omaa toimintaa, suunnittelemaan asioita paremmin ja kehittämään tehokkaampia toimintatapoja henkilökohtaisten taitojen pohjalta 12 - eri osa-alueella.

Prosessi ohjaa mm. toimimaan suunnitelmallisesti, aikatauluttamaan asiat paremmin, toimimaan tehokkaammin kokouksissa sekä soveltamaan omaa toimintaa paremmin yhteen toisten kanssa. Jokaisessa osa-alueessa on ohjeet ja tilaa henkilökohtaisen toimintasuunnitelman tekemiseen.

Ajanhallinta koulutuksessa kartoitetaan vanhat tavat ja hankitaan tehokkaampia taitoja 12- eri osa-alueelta:

ASENTEET - Suhtautuminen ja sitoutuminen henkilökohtaiseen hallintaan ja tehokkuuteen
TAVOITTEET - Keskittyminen tavoitteisiin eikä tehtäviin
PRIORITEETIT - Asioiden priorisointi määrittelemällä suhteellinen tärkeys
ANALYSOINTI - Henkilökohtaisten toimintamallien analysointi ja kehityskohteiden löytäminen
SUUNNITTELU - Kysy itseltäsi kuusi kysymystä kun mietit omien voimavarojesi käyttöä johonkin tehtävään
AIKATAULUTUS - Päätä milloin teet sen, mitä olet päättänyt tehdä
KESKEYTYKSET - Odottamattomien keskeytysten minimointi ja hallinta
KOKOUKSET - Kuinka teemme kokouksistamme lyhyempiä ja tuloksellisempia
TIEDONHALLINTA - Milloin ja miten ohittaa turha, tutustua tärkeään ja viestittää tähdellinen eteenpäin 
DELEGOINTI - Työn, vallan ja luottamuksen jakaminen niin vertikaalisesti kuin horisontaalisesti
VIIVYTTELY - Olennaisen lykkäämisen lopettaminen
TIIMIN AJANKÄYTTÖ - Kuinka henkilökohtaisessa tehokkuudessa tulee ottaa muut huomioon edistääkseen samalla tiimin tehokkuutta.

Henkilökohtainen Tehokkuus - profiilin lisäksi valmennuksessa käytetään case-harjoituksia, opetellaan henkilökohtaisten työkalujen käyttöä ja jaetaan kokemuksia ja tehokkaimmiksi koettuja toimintatapoja toisten kanssa.

Haluatko kuulla lisää Henkilökohtainen Tehokkuus-valmennuksesta? Paina nappulaa ja jätä yhteystietosi niin otan sinuun yhteyttä.

Tämä valmennus voidaan toteuttaa myös verkossa etävalmennuksena. Kysy lisää.

GREENbutton 1

Varaa ilmainen keskusteluaika

Mitkä ovat haasteesi? Varaa ilmainen keskusteluaika netissä!
Nimi vaaditaan
Kirjoita yrityksesi nimi
Syöte ei kelpaa
Syöte ei kelpaa

Soita 050 566 8478 tai lähetä sähköposti Ota yhteyttä