Henkilökohtainen tehokkuus, oman työ organisointi ja ajnkayttö.

Kohtaamme päivittäin tutun ongelman: liian paljon tehtäviä ja liian vähän aikaa niiden tekemiseen. Tehokkuudessa on kyse tämän ongelman ratkaisemisesta. Rajoittava tekijä on aika, eivät tehtävät. Meidän on pystyttävä rajaamaan tiukasti, mitä teemme ja mitä jätämme tekemättä.

Henkilökohtainen tehokkuus on itsensä johtamista
Aika ei ole muokattavissa, mutta ihmiset ovat. Se tarkoittaa sopeutumista ajan kulkuun tyydyttävällä tavalla. Kyse on oman toimintamme hallitsemisesta. Jos aika tuntuu karkaavan hallinnasta, se merkitsee, ettemme hallitse itseämme. Tähän auttaa uusien, parempien toimintatapojen oppiminen.

Tavat ovat avain onnistuneeseen henkilökohtaiseen tehokkuuteen
Hyvät tulokset syntyvät hyvistä tavoista, huonot tulokset huonoista tavoista. On tärkeää muistaa, että tavat ovat opittua käyttäytymistä. Ne voidaan muuttaa. Tavat voivat määrätä kohtalosi, mutta sinä voit määrätä tapasi.

 

 Muutos voi alkaa ajattelutapaa muuttamalla.

Henry Ford ilmaisi asian näin: "Ajatteletpa sitten osaavasi tai et, olet oikeassa." Se, mitä ajattelet, on keskeistä. Yleensä ihminen käyttäytyy uskomustensa mukaisesti. Oppiaksesi hallitsemaan ajankäyttöäsi sinun täytyy uskoa, että pystyt siihen.

Jos haluat muuttaa tapojasi, sinun täytyy ensin tunnistaa ne.
Tämä on Henkilökohtainen tehokkuus® -profiilin keskeinen idea. Tulet tietoisemmaksi tavoistasi ja siitä, onko niistä sinulle hyötyä vai haittaa.

Keskeistä valmennuksessa on:

  • Olenko oman elämän ohjaksissa – 7 teesiä
  • Millä onnistumistani mitataan – teenkö oikeita asioita
  • Nykyinen tekeminen – mihin aikani ja energiani menee
  • Miten tavoitteet ohjaavat toimintaani
  • Suunnitelma tekemisten organisoinnista ja ajankäytöstä
  • Arjen ajanhallinnan keskeisiä menetelmiä

Henkilökohtainen Tehokkuus® - profiilin lisäksi valmennuksessa käytetään case-harjoituksia, opetellaan henkilökohtaisten työkalujen käyttöä ja jaetaan kokemuksia ja tehokkaimmiksi koettuja toimintatapoja toisten kanssa.

Valmentajan tuki kursilla! Kysy lisää tarkemmasta kurssiohjelmasta ja hinnasta!

Kurssi voidaan toteuttaa myös paikan päällä. Pyydä tarjous TÄSTÄ

Soita 050 566 8478 tai lähetä sähköposti Ota yhteyttä