MITÄ COACHING ON? coaching

Coaching on henkilökohtainen tai pienimuotoisen ryhmän valmennusprosessi, jossa valmentaja auttaa asiakasta ottamaan käyttöönsä omia voimavarojaan niin, että hän voi saavuttaa tavoitteensa. 

Coaching on yksi tuloksellisimpia ja toimivimpia kehittämisen menetelmiä. Coachingin avulla voidaan tehokkaasti kehittää yksilöä, ryhmää tai tiimiä, ja parantaa heidän suorituskykyään ja toimintatapojaan. Coachingin positiiviset tulokset voidaan nähdä niin motivaation ja tyytyväisyyden, kuin suorituksen ja osaamisen alueilla. Coaching ja valmentava ote on tulevaisuuden tapa johtaa.

Coaching auttaa asiakasta selventämään ajatteluaan ja toimintaansa, saavuttamaan tavoitteitaan, sekä suunnittelemaan toimintastrategioita. Sen avulla saadaan aikaan toivottuja päätöksiä, itsetuntemusta ja syvempää kehitystä. Coaching tarjoaa uusia välineitä kasvaa omissa rooleissa, ja intoa oman tavoitteen saavuttamiseen.

Yritykset, joiden henkilöstö tekee yhteistyötä ammattitaitoisen coachin kanssa, saavuttavat huomattavia parannuksia niin yksilö- kuin yritystasollakin. Yhteistyö paranee merkittävästi, sitoutuminen ja työtyytyväisyys kasvavat ja erilaiset ristiriitatilanteet vähenevät. Yrityksen tuottavuus, laatu ja tulos kasvavat, asiakastyytyväisyys paranee ja organisaatioon sitoutuneisuus vahvistuu.

Coaching-istunnot toteutetaan henkilökohtaisesti etänä netin välityksellä.

Kun haluat kokeilla coutsausta, niin ota reilusti yhteyttä viereisellä lomakkeella ja varaa ilmainen keskusteluaika!

Yhteistyöterveisin
Esa Parikka
Organisaation kehittäjä, Coach

 

 

Soita 050 566 8478 tai lähetä sähköposti Ota yhteyttä