18
joulu '19

Näistä merkeistä tunnistat myrkyllisen työyhteisön – “Työpaikkakiusaamisen sijaan pitäisi puhua henkisestä väkivallasta

Burnout ei aina johdu liiallisesta työmäärästä tai työtehtävien stressaavuudesta. Taustalla voi olla myös työpaikalla koettu henkinen väkivalta. Työpsykologi, väkivaltatutkija sekä valta- ja vuorovaikutustutkija kertovat, millainen käytös työyhteisössä voi sairastuttaa työntekijän.

Lue lisää...

08
elo '19

 

 Konfliktit työpaikalla lamauttavat ihmisten tuottoisan toiminnan!

Henkilökunnan keskinäiset välienselvittelyt ovat suurin syy tehottomuuteen. Pitkään jatkunut tehottomuus työpaikalla vaikuttaa myös tuloslaskelmaan ja taseeseen. 
Saneeraukset, irtisanomiset ja osastojen lopettamiset eivät aina ole paras mahdollinen vaihtoehto, vaan niistä kaikkein kallein ja kielteisin ilmiö. Meille erilaisuudet ja konfliktit ovat niitä tilanteita, joissa yrityksillä on mahdollisuus löytää uusia innovaatioita, keksintöjä toiminnan ja tulosten parantamiseen.

 Erimielisyydet syntyvät, kun ihmiset ajattelevat, kokevat ja toimivat eri tavalla. Ihmiset ovat erilaisia ja asioilla on meillä erilaisia merkityksiä. Arvostamme erilaisia asioita, meillä on erilaisia tarpeita sekä erilainen kokemus- ja erilainen kulttuuritausta, jota kannamme aina mukanamme ja jonka kautta tulkitsemme asioita. Elämme erilaisissa todellisuuksissa ja kiinnitämme hyvin erilaisiin asioihin huomiota. Kaikki erimielisyydet eivät ole pahasta. Menestyvässä työyhteisössä erimielisyyksien ratkaiseminen on  yhteinen haaste, joka voidaan valjastaa tuottoisaksi toiminnaksi. 

MEILLÄ ON RATKAISU KONFLIKTEIHINNE!

Ristiriidat voidaan valjastaa tuottoisaksi yhteistyöksi DiSC-profiloinnin avulla.

DiSC-konfliktiprofiili lisää itsetuntemusta ja auttaa ymmärtämään henkilökohtaista toimintatapaa konfliktitilanteessa sertifioidun valmentajan opastuksella!

SE lisää itsetuntemusta ja auttaa ymmärtämään henkilökohtaista toimintatapaa konfliktitilanteessa. 

SE auttaa sinua ymmärtämään ja tiedostamaan oman toimintatapasi sekä kertoo henkilökohtaisen konfliktityylisi ja kehityskohteesi

SE sanoittaa erilaisuutta tilanteissa, joissa on paljon voimakkaita tunteita 

SE kertoo  eri tyylien käyttäytymisen konfliktitilanteissa
 

 OTA YHTEYTTÄ JA TILAA ESITTELY TÄSTÄ 

 

02
marras '18

Palkansaajien arviot työn ja työnteon mielekkyyden muutoksista olivat viime vuonna myönteisempää kuin pitkään aikaan, selvittää työolobarometrista. Työllisyyden ja oman työpaikan taloudellisen tilanteen odotetaan edistävän parempaa suuntausta. Lue lisää...

Soita 050 566 8478 tai lähetä sähköposti Ota yhteyttä